God jul og godt nytt år fra oss til deg.

julehilsen

Det har vært et annerledes år, på godt og vondt. Det har gått bra for oss, takket være kunder som har valgt å satse videre digitalt i en tøff tid.

Schøyen Data opplevde økt etterspørsel og nye behov hos våre kunder i 2021. Sikkerhet har vært en gjenganger på mange områder. Både sikring av data og fysisk eiendom har vært noe vi har hjulpet mange av våre kunder med.
For å imøtekomme dette har vi brukt året på å øke vår kompetanse innenfor områdende adgangskontroll / overvåkning og ser frem imot 2022 hvor vi kan tilby våre kunder det ypperste innen sikring av både dataene deres og ikke minst eiendomsmassen som dere har der ute.

2021 var også året hvor vi fikk mange spørsmål om å enten lage ny hjemmeside eller overta drift og vedlikehold av eksisterende sider. Dette har medført mye trivelig og kreativt arbeid som vi håper vi kan fortsette med til neste år.

Vi kan ikke spå hva fremtiden vil bringe, men vi ser for oss at vi kommer til å hjelpe dere med alt fra små duppeditter til mer kompliserte dataløsninger. De varierte oppgavene dere trenger bistand med sørger for at vi stortrives på jobben og at vår brede kompetanse stadig utvides.
I det nye året kommer vi til å fortsette å tenke på sikkerhet og jobbe for at våre kunder tar nødvendige grep ved å ta i bruk gode sikkerhetsløsninger, trygge backup-rutiner, bruker lønnsom programvare og sikrer sin eiendom ved hjelp av adgangskontroll og overvåkning levert av oss.

Kos deg og nyt juledagene, selv om feiringen kanskje må bli litt annerledes enn den pleier. Trenger du teknisk hjelp så tar vi ikke helt fri, selv om vi stenger kontoret i noen dager.

Vi ønsker deg og dine en riktig god jul og et vellykket nytt år!

 

Vennlig jul- og nyttårshilsen fra
Tom-André og Jarle