MICROSOFT 365

Microsoft Partner

Et driftssikkert og effektivt verktøy

Microsoft 365 gir ansatte tilgang til oppdatert epost, kalender, dokumenter, kontakter og oppgaver uansett hvor de er. Vi leverer alle de kjente Office programmene som Word, Excel, Teams, Outlook, PowerPoint på veien av Microsoft. Dette kan innebærer at vi setter opp et fellesområdet for bedriften slik at dere kan arbeide i skyen og alt er tilgjengelig der du er.

Er du lei av selv å måtte fornye lisensen med kredittkort på nett?

Ved å la Schøyen data ta over vil vi drifte løsningen for deg og fakturere en fast avgift avhengig av antall lisenser bedriften bruker.

Ønsker du å utnytte fordelene ved å arbeide i skyen?

Schøyen Data setter opp en løsning som er skreddersydd deres behov og setter opp tilgangsstyring og backup, slik at alt er sikkert og velfungerende.

Microsoft 365 App

OFTE STILTE SPØRSMÅL RUNDT MICROSOFT 365

Hva er forskjellen på Office365 og Microsoft 365?

Office er en programpakke som inneholder Word, PowerPoint, Excel, Outlook og OneNote. Disse programmene installeres på maskinen.

Microsoft 365 er en skytjeneste som i tillegg tilbyr e-post, å dele kalender, muligheten til å skape og redigere dokumenter online, sende og ta imot direktemeldinger, webkonferanser, en sikker lagring av dine data i skyen, og mye mer. Alt er tilgjengelig fra alle enheter som stasjonær PC, laptop, nettbrett eller smarttelefon.

Hva fordelen med å kjøpe Microsoft 365 av Schøyen Data?

Schøyen Data gir deg norsk og lokal support på tjenesten, samt hjelp til å sette opp din nye løsning slik at den fungere så optimalt som mulig for deg og ditt behov.
Samarbeidet mellom Schøyen Data og Microsoft betyr at du kun trenger å forholde deg til oss som kontaktperson og avtalepartner – vi tar dialogen med Microsoft.

Hva koster Microsoft 365?

Vi tar betalt per tjeneste. Våre priser er avhengig av hvilke tjeneste du trenger.
Vi ønsker ikke å selge funksjoner i skyen du ikke trenger. Ta kontakt så tar vi en uforpliktende gjennomgang, slik at vi kan prise en skreddersydd løsning.

Hvis jeg har Microsoft portal fra før av, kan jeg flytte denne til Schøyen Data?

Ja, hvis du har er kunde hos annen selskap i dag, kan vi overta din portal og eventuelt faktureringen av dine tjenester.
Dette bestemmer du selv, vi har partner ID slik som din nåværende samarbeidspartner har.
Vi tar oss av migreringen og flytting. Helt bekymringsfritt og kostnadsfritt.

Outlook mobil

 

 

Office365 skiftet april 2020 navn til Microsoft 365.