Om meg / Om selskapet

Tom-André Schøyen / Schøyen Data AS

Tom-André Schøyen

Eier av Schøyen Data AS

Schøyen Data AS ble stiftet i juni 2012 og eies av Tom-André Schøyen. Etter å ha vært medeier og drevet PcDoktorn i Sarpsborg i nesten 9 år ble dette firmaet valgt nedlagt sommeren 2012. Tom-André startet da Schøyen Data  AS som skulle tilby konsulenttjenester/produkter rettet mot småbedrifter.

Etter hvert som tiden har gått har det også utviklet seg flere forretningsområder som en del av selskapet. Her er det først og fremst Schøyen Foto som har vært en viktig brikke og fra 2016 så vil man også videreutvikle Schøyen Media.

Nedenfor kan du lese litt mer om de forskjellige delene som Schøyen Data AS består av

T-A_Portrett_2000px

Schøyen Data

Ønsket er å ha fokus på datasikkerhet og driftsikkerhet. Både når det gjelder sikkerhetskopiering, antivirus og oppetid på datautstyret.

I løpet av mange år innen databransjen har man sett altfor liten vilje til å prioritere sikkerhet og backup. Veldig mange småbedrifter slurver med dette og skadene kan være enorme hvis uhellet først er ute.

Gjennom disse årene med drift av verksted og konsulenttjenester både mot private og bedrifter har man opparbeidet bred kunnskap om feilsøking og feilretting av datautstyr/programvare.

Schøyen Data er din lokale IT-konsulent som bistår deg på alle områder når det kommer til dine datasystemer. Ofte er vi ett bindeledd opp mot din leverandør av fagsystem..

Schøyen Foto

Har bakgrunn som hobbyfotograf tilbake på 90-tallet, med mørkerom og alt som den gang hørte med.

Mer profesjonelt startet det med å ta ansattfotografier til kunders hjemmesider. Derfra har veien gått videre til eventfotografering, produktfotografering, familiefoto, portretter, modellfoto, sport osv.

I dag har jeg profesjonelt utstyrt i alle ledd i tillegg til at jeg har eget fotostudio som befinner seg på Solli.
Mer info om utstyr og studio finner du her. 

Schøyen Media

Media-delen av Schøyen Data er ett ganske nytt satsningsområde. Her ønsker vi å kunne levere ulike løsninger beregnet for små/mellomstore bedrifter, lag/foreninger, band og enkeltpersoner.

Noen av de tingene vi skal levere er: Bedriftspresentasjoner, produktpresentasjoner, eventfilming og dokumentarfilming.

For få år siden var det ett fåtall bedrifter på FaceBook. Dette har endret seg drastisk og nå spås det at video blir fremtidens måte å kommunisere ut mot kundene på.

I tillegg så håper vi å kunne levere muligheten for live-streaming enten ut på internett og/eller på storskjerm etterhvert.