Gode grunner til å velge Schøyen Data AS

Roboter

Når du har tekniske problemer vil du snakke med mennesker, og helst noen som kjenner deg.
Med Schøyen Data på laget får du noen som kjenner og har tid til deg. Noen som har innsikt i dine utfordringer og som raskt kan hjelpe.
Vi bistår bedrifter i de fleste bransjer med alle type tekniske utfordringer. Holder du til i Fredrikstad eller Sarpsborg er vi kun noen minutter unna om du skulle trenge vår bistand.

Kjent og personlig

Vi mener at mennesker vil forholde seg til mennesker. Hos oss slipper du å forholde deg til forskjellige personer eller automatiske tjenester. Her treffer du noen som kjenner deg og dine systemer, og som derfor kan yte litt bedre bistand.

Personlig hjelp

Ingen kunstige gebyrer

Hos oss er det ingen skjulte gebyrer, eller kostbare responstidsavtaler. Det er vår jobb å hjelpe kundene raskt og effektivt, så om du ringer, så kommer vi. Vi mener det er mest riktig å ta betalt for jobben vi gjør - verken mer eller mindre.

Ingen_skjulte_kostnader

Ingen bindingstid

Vi vil beholde kundene våre ved å yte god service, og ved å utføre solid arbeid. Vi vil ikke ha kunder som kun er hos oss fordi de er bundet til oss av en kontrakt. Derfor har vi ingen bindingstid i våre avtaler. Det holder oss på tå hev, og gir ingen risiko til kundene våre.

Ingen-forpliktelser

Totalleverandør

Data, nettverk, telefoni, møterom. Vi tør nesten å påstå at om det bruker strøm, så har vi løsningen. Våre samarbeidspartnere sørger for at vi kan gi kundene våre rask tilgang på det de måtte trenge, til konkurransedyktige priser.

Rask-levering

 

Skreddersøm

Ingen bedrifter er helt like. Å ha løsninger som er tilpasset ditt firmas arbeidsdag er viktig, og kan ha mye å si for hvor effektivt man jobber. Vi vet hvor viktig det er å ha systemer som som fungere for deg. Derfor skreddersyr vi løsningene for våre kunder for å gjøre hverdagen enklere, i stedet for å presse alle ned i samme form.

Tilpassede-losninger